Idzie zima
Moderator: lukaa
Re: Idzie zima
Witam!
Oczywiście to był żart. Testuję forum wygląda że działa ok.
Oczywiście to był żart. Testuję forum wygląda że działa ok.
Żarty żartami ale działające ogrzewanie w Xsie przydaje się także latem, gdy na przykład, wieczorem wracasz z przejażdżki i dach jest ciągle zdjęty
X grzeje doskonale albo nawet za bardzo .Zwróć uwagę na wszelkie otwory do kabiny. Od chłodnicy wali ciepłem po nogach/mimo wyłączonego ogrzewania/ co latem jest baaaardzo uciążliwe i wysiadasz ugotowany.
Odnośnie pytania: "Czy jest jakiś element w Xsie który nie rdzewieje?"...z karoseryjnych to dach.
Nie prawda, klamry do zamykania dachu też zardzewiały .
Sugerujesz żeby sprawdzić szczelność tak jak robili to w FSO? Wpuścić kota i czekać czy wyjdzie na zewnątrz?
Jeśli i dach rdzewieje, to z nierdzewnych pozostała chyba tylko przednia szyba, mocowana do reszty auta nierdzewnym klejem Boczne szyby mają metalowe mocowania, więc też pewnie gniją, a w tylnej są druciki.
O otworach wszelkich to pisał Wojtek nie ja, więc nie wiem jakie metody badawcze by sugerował ale ta z kocurem, to w dzisiejszych czasach jest chyba trochę nazbyt ryzykowna i może wywołać skowyt opinii publicznej...
O otworach wszelkich to pisał Wojtek nie ja, więc nie wiem jakie metody badawcze by sugerował ale ta z kocurem, to w dzisiejszych czasach jest chyba trochę nazbyt ryzykowna i może wywołać skowyt opinii publicznej...
Witam!
Przed testem kot podpisze oświadczenie że robi to dobrowolnie.
Już prawie wszystkie elementy mam zrobione, tylko czasu brak żeby to poskładać do kupy.
Przed testem kot podpisze oświadczenie że robi to dobrowolnie.
Już prawie wszystkie elementy mam zrobione, tylko czasu brak żeby to poskładać do kupy.