To ja zacznę
Swojego iksa mam od 2 lat. Jest to Fiat, 1981 rok, wersja europejska. Przeszedł renowacje (choć bez rozbierania) i jest w świetnym stanie. Przymierzam się do startów w rajdach na regularność, ale to melodia przyszłości.
Na tą chwilę, cieszę się z jazdy
Fiat X1/9 1981 - Malwin (Kraków)
Moderator: lukaa
Re: Fiat X1/9 1981 - Malwin (Kraków)
Elegancko . Poproszę na meila admin@x19.pl fotki w dobrej jakości do umieszczenia w galerii użytkowników. W podpisach będzie twój Nick. Nie jestem zwolennikiem umieszczania danych personalnych w internecie jeżeli nie jest to absolutnie potrzebne. Zachęcam innych również do przesyłania fotek. Panie Prezesie jak pisałem w meilu proszę dać przykład.
Dzięki
Przed chwilą udostępniłem album.
Przed chwilą udostępniłem album.
HA!... Bardzo chętnie odświeżyłbym swoją prezentację.
Tylko od godziny usiłuję zamieścić jakieś zdjęcie i niestety ... hmmm
Tylko od godziny usiłuję zamieścić jakieś zdjęcie i niestety ... hmmm
Witam!
Nie ma możliwości bezpośredniego umieszczania zdjęć na forum, Szybko by to zamuliło serwer. Użyj jakiegoś hostingu zdjęć: np fotosik.pl i wklej wygenerowany link. Wyślij mi na meila admina, dobre fotki które umieścimy na stronie głównej . (Tworzy się , ale ciągle czasu brak)
Nie ma możliwości bezpośredniego umieszczania zdjęć na forum, Szybko by to zamuliło serwer. Użyj jakiegoś hostingu zdjęć: np fotosik.pl i wklej wygenerowany link. Wyślij mi na meila admina, dobre fotki które umieścimy na stronie głównej . (Tworzy się , ale ciągle czasu brak)
Tak właśnie robiłem, korzystając z Fotosika (w dawnym forum, z resztą, było tak samo)
Niestety zdjęcie, które chciałem umieścić, nie wchodzi
Niestety zdjęcie, które chciałem umieścić, nie wchodzi
Malwin, jaki jest kod koloru Twojego X'a? Mój ma FI 903, chciałbym porównać.
Pozdrawiam, Łukasz Krzywda
https://m.facebook.com/pages/category/M ... 327105445/
https://m.facebook.com/pages/category/M ... 327105445/
Cześć, kolor to Grigio Metalic
Numer powinien być na klapie więc jak będę w garażu - zerknę
Numer powinien być na klapie więc jak będę w garażu - zerknę