Uszczelki do drzwi i dachu, jakie?
Moderator: lukaa
Uszczelki do drzwi i dachu, jakie?
Jak w temacie, jakie modele uszczelek polecacie do montażu dookoła drzwi i dachu.
Re: Uszczelki do drzwi i dachu, jakie?
T-28 Stomil najbardziej zbliżona do oryginalnej. Ja takie założyłem i jest ok.
Dzięki za odpowiedź, ten model też mi najbardziej wizualnie odpowiada, wolałem się upewnić.
A co z dachem. Jest tam jeszcze uszczelka płaska wygięta lekko w literę V tuż nad szybą drzw. Nie znalazłam odpowiednika, ktoś coś poleci.
A co z dachem. Jest tam jeszcze uszczelka płaska wygięta lekko w literę V tuż nad szybą drzw. Nie znalazłam odpowiednika, ktoś coś poleci.
Nie mam takiej uszczelki handlowej, możesz dociąć z płaskiej gumy. Można zrobić ustnik do takiej uszczelki i wytłoczyć nową koszt ok. 1500zł.A co z dachem. Jest tam jeszcze uszczelka płaska wygięta lekko w literę V tuż nad szybą drzw.
Ojć, kwota powala. No nic poszukam coś zastępczego. Jak znajdę wrzucę info.
Dla jednego to dużo, to jest ta sama uszczelka co przy zewnętrznej ramce szyb, wszyscy mają skurczone. Jakby się zebrało 10 chętnych to daje ok. 150/xsa = jakieś drobne za metry tłoczenia a to już nie powalaOjć, kwota powala. No nic poszukam coś zastępczego
I to jest super pomysł, ja jestem na tak.
to jest nas 2, zbierz jeszcze z 8 chętnych.
Jesli to macie na mysli uszczelke miedzy przednia szyba a dachem zdejmowanym, to tez jestem chętny.